Blagoslov obitelji za 2018. godinu

Blagoslov obitelji prilika je za kratki susret, ali i prigoda da se doživi obitelj u vlastitom domu te vidi koliko je uključena u život župne zajednice.

Blagoslov pripada u izraziti kršćanski čin za koji se cijela obitelj okupi na zajedničku molitvu sa svojim svećenikom. Tu se moli i zaziva Božji blagoslov na sve članove obitelji da bi kršćanski živjeli i svjedočili vjeru u Isusa Krista i Crkvu, koje su i sami postali članovi po sakramentu krštenja.

Preporučamo da prigodom blagoslova imate Bibliju, blagoslovljenu vodu, svijeću i križ. Preporučamo da za blagoslov bude okupljena cijela obitelj, koliko je to moguće, kako bi se tako doživjelo obiteljsko zajedništvo.

Ako niste u kući ili u stanu za vrijeme blagoslova ili ste doselili na područje župe, a želite da Vas posjetimo, molimo da se javite na broj telefona 01/2001-256.

Prilikom blagoslova obitelji prikupljat ćemo Vaše priloge za blagoslov, nastavak gradnje crkve i uzdržavanje svećenika. Veselimo se susretu s Vama i želimo Vam Božji blagoslov, mir i radost.

Raspored:

  • srijeda, 27. prosinca od 9 sati: VII. Retkovec (sve ulice)
  • četvrtak, 28. prosinca od 9 sati: Ivana Šimunovića, Ante Starčevića s odvojcima, Gajeva, VII. Retkovec (od Zagrebačke ceste do pruge), Zeljeznička
  • petak, 29. prosinca od 9 sati: Sopnička s odvojcima, Vodovodna, Kalnička, Velebitska, Moslavačka i 24. prosinca
  • subota, 30. prosinca od 9 sati: Prelčeva, Carićeva, Jure Turića, Novoselska, Brune Bušića, Ivana Sandelića, Zelengajska
  • nedjelja, 31. prosinca od 13 sati: Vrinice, Nenada Babića, Delenšice

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s