Program proslave svetkovine Gospe od Anđela – Porcijunkule 2018.

Dragi župljani, vjernici, prijatelji i štovatelji Majke Božje, pozivamo vas da prisustvujete pripravi i samoj proslavi svetkovine Gospe od Anđela – Porcijunkule, zaštitnice naše župe.

Kao i svake godine, za Porcijunkulu ćemo se pripremati trodnevnicom (molitveni program od 17:15, sveta misa u 18 sati) koja započinje u ponedjeljak, 30. srpnja duhovnom obnovom mladih. Dan poslije, u utorak, 31. srpnja na programu je duhovna obnova obitelji.

Od srijede, 1. kolovoza poslijepodne svi koji ispune prethodno propisane uvjete (ispovijed, sveta pričest, molitva Vjerovanja, Očenaša, Zdravomarije, Slava Ocu i molitva na nakanu Svetog Oca) moći će primiti potpuni oprost. Više o pobožnosti potpunog oprosta možete pročitati klikom na poveznicu OVDJE.

Svetu misu u 18 sati toga dana predslavit će misionar iz Ruande fra Ivica Perić, a nakon nje bit će predstavljanje knjige o ubijenom misionaru fra Vjeki Ćuriću.

Na samu svetkovinu u četvrtak, 2. kolovoza svete mise su u 9 i 18 sati. Središnje misno slavlje u 18 sati predvodi fra Jure Šarčević, provincijal Hrvatske kapucinske provincije. Nakon svete mise uslijedit će prigodno druženje.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s