VIDEO: Jubilarna deseta smotra zborova duhovne glazbe u našoj župi

Pod geslom “Neka se na slugama Tvojim pokaže djelo Tvoje” (Ps 90) u nedjelju, 14. listopada 2018. u župnoj crkvi B.D. Marije Anđeoske održana je deseta smotra zborova duhovne glazbe, u organizaciji zbora Anima Una.

Drago nam je što se već deset godina okupljamo u različitim sastavima i što smo svi zajedno mogli slaviti.  Kroz ovih deset godina mijenjali su se sastavi, voditelji, svirači, ali jedno je svima ostalo zajedničko – pjesma i veselje. Svake godine nas svojim nastupom oduševi neki novi izvođač ili zbor, a tako je bilo i ove godine.

Nastupili su: zbor Ashira iz župe Svetog Jeronima u Zagrebu s pjesmama “Moj Isus” i “Hvalospjev ljubavi”, zbor Frama Grada Zagreba s pjesmama “Ubi caritas” i “Braćo moja, radujmo se”, Nadbiskupijski zbor mladih s pjesmama “Vatra” i “Islandski himan”, zbor mladih Aeternitas iz župe Svih Svetih u Sesvetama s pjesmama “Hosana (Ja vidim kralja slave)” i “Princ mira” te domaćin, zbor Anima Una s pjesmama “Svima je jednako dao” i “Bog nad vojskama”.

Hvala našim župljanima što nas podržavaju i imaju za nas uvijek lijepe riječi. Hvala i našim fratrima, župniku fra Zdravku Dadiću, župnom vikaru fra Stipi Karajici i samostanskom gvardijanu, prof. dr. fra Boži Lujiću, uvijek su nam bili potpora.

Zahvaljujemo se prisutnima na odazivu i sretni smo što smo imali priliku pjesmom slaviti Gospodina!

Pogledajte snimku smotre:

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s