Humanitarni turnir “Kruh svetog Ante” u Švicarskoj

U organizaciji Hrvatske katoličke misije Zürich i hrvatskih sportskih udruga u Švicarskoj, okupljenih oko humanitarno-karitativne organizacije franjevačke provincije Bosne srebrene “Kruh svetog Ante”, u subotu, 18. veljače u mjestu Wollerau, tijekom cijelog dana održan je bogat program uz humanitarni turnir u nogometu, molitvu i glazbu.

U sportskom dijelu sudjelovalo je 19 momčadi; aktivnih, veterana i mladih (U-12). Nakon turnira održano je misno slavlje koje je predvodio fra Petar Karajica, ravnatelj organizacije iz Sarajeva uz koncelebraciju fra Stipe Karajice, ravnatelja iz Zagreba te fra Antonija Šakote iz HKM Zürich, a u glazbenom dijelu nastupili su Zdravko Pezer, Petar Filipović i JPV Karaoke – Pavle Jurić.

Organizacijski Odbor podružnice za Švicarsku, kojoj je na čelu predsjednik Dario Jonjić s članovima Božanom Šarić, Josipom Piliškićem, Robertom, Rudolfom i Rolandom Ravlijom, Daliborom i Perom Klarićem, Berom Ivićem, Pavlom Jurićem, Željkom Anđelićem i Đurom Leticom i nadalje iznimno uspješno nastavlja s tradicijom započetom davne 1996.

Generalni konzulat Republike Hrvatske u Zürichu, na čelu s generalnim konzulom mr. sc. Slobodanom Mikcem, prati aktivnosti i potiče svaku vrstu zajedništva Hrvata.

Generalni konzulat Republike Hrvatske, Zürich
fotografije: Božana Šarić, Predrag Filipović, Mirela Udovčić

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s