Program proslave svetkovine Gospe od Anđela – Porcijunkule 2019.

Dragi župljani, vjernici, prijatelji i štovatelji Majke Božje, pozivamo vas da prisustvujete pripravi i samoj proslavi svetkovine Gospe od Anđela – Porcijunkule, zaštitnice naše župe.

Kao i svake godine, za Porcijunkulu ćemo se pripremati trodnevnicom od 19 sati koja započinje u utorak, 30. srpnja duhovnom obnovom obitelji. Dan poslije, u srijedu, 31. srpnja na programu je duhovna obnova mladih, a misu će predslaviti i propovijedati pater Šimo Marinović (DI), mladomisnik naše župe.

Od četvrtka, 1. kolovoza poslijepodne svi koji ispune prethodno propisane uvjete (ispovijed, sveta pričest, molitva Vjerovanja, Očenaša, Zdravomarije, Slava Ocu i molitva na nakanu Svetog Oca) moći će primiti potpuni oprost. Više o pobožnosti potpunog oprosta možete pročitati klikom na poveznicu OVDJE.

Na samu svetkovinu u petak, 2. kolovoza svete mise su u 9 i 19 sati. Središnje misno slavlje u 19 sati predvodi dekan sesvetsko-vugrovečki i župnik župe Svih Svetih u Sesvetama preč. Mario Migles. Nakon svete mise uslijedit će prigodno druženje.

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s