Proslava Gospe od Anđela, zaštitnice naše župe

Župa Blažene Djevice Marije Anđeoske iz Sesvetske Sopnice u ponedjeljak, 2. kolovoza proslavlja svoj patron, Gospu od Anđela (Porcijunkulu), i organizira proslavu uz trodnevnu pripravu.

Od petka do ponedjeljka večernje su mise u 19 sati u našoj župnoj crkvi. Prvi dan trodnevnice, u petak, bit će duhovna obnova mladih, u subotu je duhovna obnova obitelji, a u nedjelju, pod trima svetim misama (od 9, 11 i 19 sati) možete dobiti milost potpunog oprosta.

Potpuni (porcijunkulski) oprost može se dobiti od nedjelje poslijepodne i u ponedjeljak cijeli dan uz ispovijed, pričest te Vjerovanje, Očenaš, Zdravomariju, Slava Ocu i molitvu na nakanu Svetog Oca.

Više o potpunom oprostu možete pročitati OVDJE.

Na samu svetkovinu, u ponedjeljak, mise su u 9 i 19 sati. Središnje misno slavlje u 19 sati predvodi fra Petar Karajica, ravnatelj Humanitarno-karitativne organizacije Kruh svetog Ante iz Sarajeva.

Poslije svete mise bit će prigodno druženje. Pozivamo sve koji žele doprinijeti novčano ili materijalno (u jelu i piću) da se jave u župni ured, kao i sve mlade koji bi htjeli volontirati. Sastanak s njima bit će u petak poslije svete mise.

Sve župljane, prijatelje i sve ljude dobre volje, štovatelje Majke Božje pozivamo da nam se pridruže u zajedničkom slavlju.

vaši fratri i župno pastoralno vijeće

Više o Svetoj Mariji Anđeoskoj možete pročitati OVDJE.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s