Fra Stipo predao službu duhovnog asistenta Frame

Nakon više od deset godina službe duhovnog asistenta, u subotu, 5. studenog od sopničkog se bratstva Frame oprostio fra Stipo Karajica, a na njegovo mjesto dolazi novi župnik fra Marinko Baotić.

Fra Stipo je idejni pokretač bratstva Franjevačke mladeži u našoj župi, čovjek po kojemu je Gospodin dao priliku stotinama mladih ljudi da nasljeduju Krista po primjeru svetoga Franje i pronađu životni poziv.

Sa suzom u oku rado se prisjetio raznih trenutaka koje su mu sve ove godine donijele, a framaši su mu za uspomenu napravili spomenar da ih se uvijek može prisjetiti.

Želimo zahvaliti fra Stipi na svemu što je napravio za naše malo bratstvo, a fra Marinku mir i ustrajnost u novoj službi!

Franjevačka zajednica u našoj župi uskoro će imati još jedan važan trenutak jer će se u subotu, 17. studenoga, na blagdan svete Elizabete Ugarske, navršiti 20 godina od osnutka Mjesnoga bratstva.

Tip povodom u nedjelju, 20. studenoga, pod svetom misom u 11 sati zahvalit ćemo Bogu i proslaviti s članovima OFS-a iz drugih bratstava i našom Framom.

Za blagdan svete Elizabete pripremat ćemo se trodnevnicom od ponedjeljka, 14. studenoga do srijede i moliti franjevačku krunicu od 17:15, nakon čega slijedi sveta misa.

Frama Sesvetska Sopnica i OFS MB Sveta Marija Anđeoska

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s